Få et kvalitetsstempel

Regnskab og revision

Alle virksomheder har pligt til årligt at udarbejde et regnskab.

Det er for mange virksomheder uoverskueligt og kompliceret, og noget som mange helst vil være foruden.

Det er et krav og en nødvendighed, og det er med til at danne grundlaget for, hvor meget skat der skal betales. Men hos Mer Revision A/S mener vi langt fra, at årsregnskabet blot skal udarbejdes til brug for myndighederne.

Det bør i stedet ses som et styreværktøj, der viser, hvordan det er gået og derved kan lægge grunden for, hvor du skal hen.

Når du vælger at gøre brug af Mer Revision A/S til at udarbejde dit regnskab, er det et kvalitetsstempel overfor offentligheden, der indikerer, at du har styr på dit regnskab, og at du som virksomhed har et ønske om ordentlighed.

Har din virksomhed brug for revision?

For visse typer af virksomheder eller foreninger er der ligeledes et krav om revision. Og her arbejder Mer Revision A/S som offentlighedens tillidsrepræsentant.

Vi går dybere ned i regnskabet og udfører en række analyser, stikprøver, stiller kritiske spørgsmål m.v.. Hvilket giver dig og omverdenen en øget garanti for at regnskabet i alle væsentlige henseender er korrekt.

Mer Revision A/S udarbejder ikke alene regnskaber for kapitalselskaber (ApS og A/S) og enkeltmandsvirksomheder. Men også for boliger- og ejerforeninger samt for en række af frivillige foreninger.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.

Ønsker du at vide mere om regnskab & revision?

Vi tilbyder gerne en uforpligtende og gratis samtale om, hvilken løsning vi mener, der vil være bedst for din virksomhed.

Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, priser eller hvis du blot ønsker at aftale et møde med os.