Roskilde & Allerød

Bogføring

Alle erhvervsdrivende virksomheder er af bogføringsloven underlagt bogføringspligt

Dette betyder, at du som virksomhed er pligtig til at bogføre alle dine økonomiske transaktioner nøjagtigt under hensyn til virksomhedens art og omfang.

Hos Mer Revision A/S i Allerød og Roskilde er vi af den opfattelse, at bogholderi ikke bare er en sur pligt, men i langt højere grad er et centralt værktøj i at styre den økonomiske del af din virksomhed.

Er der ikke styr på bogholderiet, vil man som virksomhed have svært ved at foretage de korrekte dispositioner. Både hvad angår investeringer, besparelser og meget andet.

I mange tilfælde er det vores påstand, at har du ikke styr på dit bogholderi, har du heller ikke styr på din virksomhed.

Få hjælp til bogføring i Roskilde eller Allerød

Hvis du ikke selv har erfaring med bogholderi, kan vi hos Mer Revision A/S stå for din bogføring eller hjælpe dig godt i gang med dette.

Vi giver dig en individuel løsning, der passer til netop dine behov og tilbyder bogføring i det interval, du måtte ønske.

Vi hjælper virksomheder på hele Sjælland med bogføring.

Hvis du vælger Mer Revision A/S, som din personlige bogholder sørger vi for:
Vi tilbyder også individuelt tilpassede løsninger, herunder:

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.

Ønsker du at vide mere om regnskab & revision?

Vi tilbyder gerne en uforpligtende og gratis samtale om, hvilken løsning vi mener, der vil være bedst for din virksomhed.

Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, priser eller hvis du blot ønsker at aftale et møde med os.