REGNSKAB OG REVISION

Boligforeninger

Hvad er en boligforening?

Ejerforening

En ejerforening kendetegnes ved, at beboerne ejer den lejlighed eller bolig de bor i. Men at der er en foreningen, som typisk varetager udvendigt vedligehold, vaskeri og lignende.

Regnskabet her bliver aflagt efter Årsregnskabslovens klasse A, med de nødvendige tilpasninger der er til foreningens vedtægter.

Andelsboligforening

En andelsboligforening kendetegnes ved, at beboerne ejer en andel af den bolig de bor i, og foreningen ejer resten. Regnskabet bliver som regel aflagt efter årsregnskabslovens klasse A, men også efter Andelsboligforeningsloven samt foreningens vedtægter.

Hvorfor udarbejde regnskab ved en godkendt revisor?

I mange tilfælde er det vedtægtsbestemt, at foreningens regnskab skal revideres, eller opstilles af en godkendt revisor.

Yderligere så er der ofte komplicerede beregninger og en lang række krav, som der kræver specialviden for at kunne overholde de gældende regler og love. Endeligt mener vi, at det giver foreningens medlemmer, banken og andre interessenter et kvalitetsstempel af foreningen.

Hos Mer Revision A/S, har vi stor erfaring med opstilling af regnskaber, revision og andre relevante dokumenter og krav. Vi holder os hele tiden opdateret med gældende standarter, lovgivning og regler for området.

Når du eller din forening vælger os, som revisor udarbejder vi typisk følgende:

Dokumenter
Ydelser
Indberetning

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.

Ønsker du at vide mere om regnskab & revision?

Vi tilbyder gerne en uforpligtende og gratis samtale om, hvilken løsning vi mener, der vil være bedst for din virksomhed.

Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, priser eller hvis du blot ønsker at aftale et møde med os.