Rådgivning

Omstrukturering

Hvad er en omstrukturering?

En omstrukturering er et fælles begreb for, når du ønsker at ændre på din virksomheds struktur.

Som eksempel kan det være, at du ikke længere ønsker at drive din virksomhed som personligt ejet, men som et kapitalselskab (ApS eller A/S).

Det kan også være, at du gerne vil slå dig sammen med en anden virksomhed eller opdele din virksomhed i to dele.

Hvornår og hvorfor omstrukturere?

At omstrukturere en virksomhed er ofte en stor og vigtig beslutning.

Den kræver mange overvejelser, og der er mange muligheder. Vi mener ikke, der er to virksomheder, der er ens, hvorfor det er vores påstand, at det altid er en god idé at have sin personlige revisor med på råd, inden beslutningen tages.

Det kan have fatale konsekvenser, hvis ikke alle aspekter, idéer og mål er afklaret inden beslutningen tages om at omstrukturere din virksomhed. Endeligt kan det kun anbefales at planlægge sin omstrukturering i god tid.

Vælger du Mer Revision A/S, som din rådgiver ved omstruktureringer, hjælper vi din virksomhed i mål med alle dele af din omstrukturering.

Hvad rådgiver & assisterer vi oftes om?

YdelseBeskrivelseHvemPrisindikation
Skattefri virksomheds­omdannelseHvis du ønsker din personlige ejede virksomhed omdannet til et kapitalselskabEnkeltmands­virksomheder og Interessent­skaberKr. 8-15.000*
AktieombytningHvis du ønsker et holdingselskab til dit kapitalselskabKapitalselskaber – som regel ApS og A/S – udføres ofte i forbindelse med skattefri virksomheds­omdannelseKr. 8-12.000*
FusionHvis to virksomheder skal slå sig sammen Kapitalselskaber – som regel ApS og A/S Kr. 10-20.000*
SpaltningHvis to virksomheder skal deles opKapitalselskaber – som regel ApS og A/SKr. 10-20.000*

* De angivne priser er alene en indikation af, hvad ydelsen som oftest koster. Alle virksomheder er individuelle, og vi afgiver altid konkret tilbud på baggrund af en uddybende samtale med virksomheden. Alle priser er angivet eks. moms.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.

Ønsker du at vide mere om regnskab & revision?

Vi tilbyder gerne en uforpligtende og gratis samtale om, hvilken løsning vi mener, der vil være bedst for din virksomhed.

Du er ligeledes altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, priser eller hvis du blot ønsker at aftale et møde med os.